Långsiktigt, kortsiktigt och insiktigt.

Bra reklam gör det enklare att sälja

Kunder är som folk är mest. De handlar helst av dem de gillar – och gillar oftast dem de känner igen. Därför kan det vara klokt att prata med kunderna ibland, även om de inte är dina kunder än. Och även när de inte är på köphumör. 

Gör du det bra känner konkurrentens kunder igen dig nästa gång ni ses. Gör du det riktigt bra gillar de dig också.

Långsiktigt och kortsiktigt

Varumärkesbyggande eller säljdrivande? Diskussionen är lika gammal som reklambranschen, men svaret är enkelt: Båda behövs.

Det är bara mycket, mycket enklare att börja i den varumärkesbyggande änden. Det långsiktiga tänkandet kan du nämligen använda för att göra det kortsiktiga arbetet lättare. Tvärtom fungerar sällan.

Marknadsföring är inte bara kommunikation

Marknadsförare älskar att prata om kommunikation. Men egentligen är kommunikation en ganska liten – om än viktig – disciplin inom marknadsföring. Strategin och affärslogiken måste komma först.

Har du redan gjort din läxa kan vi gå direkt på kommunikationen, oavsett om vi kallar den reklam eller något annat. Har du det inte kommit så långt, ja då hjälper vi dig med hemläxan.

Strategi på vårt vis

En bra strategi är kort, så att du kan hålla den i huvudet. Du ska ju arbeta utifrån strategin varenda dag. Den ska också vara konkret och tydlig, så att den blir lätt att följa. Den ska leda dig i arbetet, så att du vet både vad du ska och inte ska säga och göra.

Genom åren har vi arbetat med strategier för mängder av företag, både stora och små.

Det hänger på genomförandet

I slutänden ska det som tänkts också göras. Annonser, filmer, webbsidor, text, form, ljud – oavsett vilka medel och medier det handlar om ska allt hänga ihop. Hjälpas åt. Dra åt samma håll.

Vi har arbetat med alla medier som finns, från små, digitala format till stora kampanjer med utomhusreklam och reklamfilm på bästa sändningstid. När det behövs tar vi in produktionsbolag som hjälper oss, men det är alltid vi som styr underleverantörerna – och du som styr oss.