Detta är Love Bing Agency

Vi finns i Skaraborg och våra hjärtan klappar lite extra för företagen i vår närhet. Men vi har kunder över hela landet. Oavsett var du finns hjälper vi dig med välgjord och väl genomtänkt kommunikation. 

Love Bing

“Med ett sådant namn borde du bli rockstjärna” är en fras Love Bing hört många gånger. Men rockstjärnegrejen ligger inte för honom, han är mer intresserad av att marknadsföra andra än sig själv. Något ska dock en byrå heta, och URL:en ägde han redan.

Sedan 2001 har han rattat kunder och konton i reklam- och kommunikationssvängen, på små byråer, på stora byråer och som frilansare. Numera driver han Love Bing Agency med bas i Karlsborg. Förutom VD är han strategisk copywriter.

Maria “Mija” Klang

Vår produktionsledare har sin huvudsakliga bakgrund i medievärlden. Bland annat har hon arbetat med försäljning och marknadsföring på IDG i många år. Maria ser till att hålla struktur på saker och ting.

Med henne vid rodret förs även de mest komplexa projekt i hamn i god ordning.

Magdalena Bing

Vår AD har, förutom Berghs, en examen i industridesign. Det är Magdalena som ser till att ge ditt varumärke ett utseende som hjälper strategierna. Och en dag, när vi hinner, ska hon se till att Love Bing Agency blir lika snygg som våra kunder.

Anders Granström

Projektledar-Anders är en kreativ själ i en ekonoms kropp. Han lämnade en gång i tiden Big Pharma, där han arbetat i åtskilliga år som produkt- och marknadschef, för att jobba i byråbranschen. Han rekryterade Love till Fina Byrån i Storsta’n för en massa år sedan, och de har hängt ihop sedan dess.

Nätverket

Love Bing Agency består också av ett stort nätverk av formgivare, art directors, webutvecklare, filmare, fotografer, apputvecklare och ljudproducenter. De allra flesta av dem är sådana vi arbetat med tidigare i våra karriärer.