Om oss

Detta är Bing Kommunikation

Vi finns i Skaraborg, men vi har kunder över hela Sverige. Våra hjärtan klappar lite extra för företagen i vår närhet, men oavsett var du finns hjälper vi dig med välgjord och väl genomtänkt kommunikation. 

Love Bing

Det började med en cateringfirma i nittiotalets Göteborg, fyra arbetslösa ungdomar som bestämde sig för att ta ödet i egna händer. Smörgåskommandot blev Love Bings första reklamiga lärospån. Så småningom landade han på Berghs School of Communications. På den vägen är det.

Sedan 2001 har han rattat kunder och konton i reklam och kommunikationssvängen, på små byråer, på stora byråer och som frilansare. Numera driver han Bing Kommunikation med bas i Karlsborg. Förutom VD är han strategisk copywriter.

Maria “Mija” Klang

Vår projektledare har sin huvudsakliga bakgrund i medievärlden. Bland annat har hon arbetat med försäljning och marknadsföring på IDG i många år. Maria ser till att hålla struktur på saker och ting, Med henne vid rodret förs även de mest komplexa projekt i hamn i god ordning.

Nätverket

Bing kommunikation består också av ett stort nätverk av formgivare, art directors, webutvecklare, filmare, fotografer, apputvecklare och ljudproducenter. De allra flesta av dem är sådana vi arbetat med tidigare i våra karriärer.