Kunder & Kompisar

Uppdragsgivare och samarbetspartners

Här är några varumärken vi arbetar med. Vi ser gärna dig på listan också. Vill du veta vad vi arbetat med innan Bing Kommunikation fanns? Titta längst ner på sidan.

Kunder

Giffarna är inte Sveriges största fotbollsförening. Och inte den mest framgångsrika heller (än). Men det är en av de trevligaste, och dessutom har den en fantastisk historia. Vi är oändligt stolta över att få ge dem ett handtag med deras kommunikation.

Av oss fick de hjälp med rådgivning och coachning i varumärkes- och kommunikationsfrågor.

gif-logga

Att fälla träd är vanskligt, särskilt om de är stora och står nära saker som kan gå sönder. Hus till exempel. Då kan man anlita Kultes Gård, så tar dom dän trädet. I bästa fall behöver de sektionsfälla det, alltså klättra upp i trädet och ta ner det bit för bit med början längst upp. Det är lite av ett spektakel. Ungarna älskar det.

Vi hjälpte Kultes med texter till nya sajten.

KultesGard_logo

Onkologisk immunterapi är inte det lättaste ämnet att sätta sig in i. Börsnoterade forskningsbolaget Immunicum behövde hjälp med att förklara hur deras teknologi fungerar. 

Som tur var har vi gedigen erfarenhet av life science. Annars hade det blivit svårt.

immunicum_logo

Kompisar

Kommunikationsbyrån OAS är ett trevligt gäng som håller till i Jönköping. Vi hjälper dem med innehåll, främst i form av copywriting. Och de hjälper oss med webbteknik och annat när det behövs. Samarbete, alltså. Fina grejer det.

OAS_logo_blk (1)

Vettigt folk finns i storsta’n också. Våra vänner på konceptbyrån Kuf är några av dem. Dem jobbar vi gärna med när vi får chansen, för de är både duktiga och trevliga.

Kuf_logotype-change

Manus kan vi skriva, och småsaker filmar vi ibland själva. Men ska det bli film på riktigt, ja då är det bättre att vända sig till proffsen.

Här i lilla Karlsborg har vi dessbättre ett riktigt vasst gäng som kan ordna sådant. Inte så pjåkigt, va?.

H80-Logo2-1

Kunder vi jobbat med förr

Göteborgsvarvet, Subway, Tobiasregistret, Länsförsäkringar, Skanska, Citroën, Abbott, Schering-Plough, Pantamera, Takeda, Arbetsmiljöverket, IDG, Internetdagarna, SKL Fastigheter, Destination Uppsala, Borlänge kommun, Psoriasisförbundet, AstraZeneca är några av de kunder vi jobbat med förr om åren. Det finns fler. Många fler.