You can’t buy friendship.

But you can hire Love.

Här är några varumärken vi arbetar med. Vi ser gärna dig på listan också. Vill du veta vilka vi arbetat med innan Love Bing Agency blev till? Titta längst ner på sidan.

Kunder

Ungefär 200 000 svenskar har psoriasis och en hel del av dem mår inte bra alls. Många kommer att bli hjälpta av Bimzelx, ett läkemedel från UCB. Vi blev kontaktade för att hjälpa till med lanseringen..

Är du smart pluggar du körkortsteori hos Teoricentralen. Då får du riktiga trafiklärare att fråga när du kör fast, och pengarna tillbaka om dukuggar. Ett billigt löfte, för det gör du inte.

Bredband med kundtjänst som faktiskt fungerar. Och vi får jobba med dem.

Hälften robot, hälften människa. Fundler är fintech med personlig touch, där fondsparare får dra nytta av både artificiell intelligens och hederlig mänsklig insikt. Vi hjälpte dem med texter till nya sajten – men det kommer mer!

Behöver Sverige verkligen en rekryteringsfirma till? Svar ja. Plett gör nämligen rekryteringar enklare och billigare. Billigare, märk väl, inte bara till lägre pris. Plett har bara precis lämnat perrongen och vi är oerhört glada att få vara med på resan.

Vi blev glada när kommunalförbundet hörde av sig till oss, särskilt som det skedde på rekommandation. Det är den finaste formen av smicker. Lite strategiska funderingar och en del form, text och animationer blev resultatet.

Karlsborg är en trevlig by – vi vet, för det är där vi håller till. Vi är glada att kommunen anlitat oss för att ge dem ett handtag. Vi stöttar i diverse varumärkes- och kommunikationsfrågor.

gif-logga

Giffarna är inte Sveriges största fotbollsförening. Och inte den mest framgångsrika heller. Men det är en av de trevligaste, och dessutom har föreningen en fantastisk historia. Vi är oändligt stolta över att ha fått ge dem ett handtag med deras kommunikation. Främst handlade det om utbildning, coachning och rådgivning i varumärkes- och kommunikationsfrågor.

KultesGard_logo

Att fälla träd är vanskligt, särskilt om de är stora och står nära saker som kan gå sönder. Hus till exempel. Då kan man anlita Kultes Gård, så tar dom dän trädet. I bästa fall behöver de sektionsfälla det, alltså klättra upp i trädet och ta ner det bit för bit med början längst upp. Det är lite av ett spektakel. Ungarna älskar det.

Vi hjälpte Kultes med texter till nya sajten.

immunicum_logo

Onkologisk immunterapi är inte det lättaste ämnet att sätta sig in i. Har man dessutom en helt ny och egen teknologi, ja då blir till och med stor-investerare och Big Pharma lite konfunderade.

Börsnoterade forskningsbolaget Immunicum behövde hjälp med att förklara hur deras teknologi fungerar. Som tur är har vi gedigen erfarenhet av life science. Annars hade det blivit svårt.

Kompisar

OAS_logo_blk (1)

Kommunikationsbyrån OAS är ett trevligt gäng som håller till i Jönköping. Vi hjälper dem med innehåll, främst i form av copywriting. Och de hjälper oss med webbteknik och annat när det behövs. Samarbete, alltså. Fina grejer det.

Kuf_logotype-change

Vettigt folk finns i storsta’n också. Våra vänner på konceptbyrån Kuf är några av dem. Dem jobbar vi gärna med när vi får chansen, för de är både duktiga och trevliga.

H80-Logo2-1

Manus kan vi skriva, och småsaker filmar vi ibland själva. Men ska det bli film på riktigt, ja då är det bättre att vända sig till proffsen.

Här i lilla Karlsborg har vi dessbättre ett riktigt vasst gäng som kan ordna sådant. Inte så pjåkigt, va?.

Kunder vi jobbat med förr

Göteborgsvarvet, Subway, Tobiasregistret, Länsförsäkringar, Skanska, Citroën, Abbott, Schering-Plough, Pantamera, Takeda, Arbetsmiljöverket, IDG, Internetdagarna, SKL Fastigheter, Destination Uppsala, Borlänge kommun, Psoriasisförbundet, AstraZeneca är några av de kunder vi jobbat med förr om åren. Det finns fler. Många fler.