Kompisar & kunder

Utan kunniga kunder och kompisar blir inte mycket gjort. Här är några jag gillar att jobba med. Men jag har plats för dig med!

Kunder

Giffarna är inte Sveriges största fotbollsförening. Och inte är det den mest framgångsrika heller (än). Men det är en av de allra trevligaste, och dessutom har den en fantastisk historia. Så jag är oändligt stolt över att få ge dem ett handtag med deras kommunikation.

Jag hjälper dem främst med rådgivning och coachning i varumärkes- och kommunikationsfrågor.

Att fälla träd är vanskligt, särskilt om de är stora och står nära saker som kan gå sönder. Hus till exempel. Då kan man anlita Kultes Gård, så tar dom dän trädet. I bästa fall behöver de sektionsfälla det, alltså klättra upp i trädet och ta ner det bit för bit med början längst upp. Det är lite av ett spektakel. Ungarna älskar det.

Nu ska Kultes piffa upp varumärket lite. Och jag är med på ett hörn.

Kompisar

Vettigt folk finns i storsta’n också. Mina vänner på konceptbyrån Kuf är några av dem. Dem jobbar jag gärna med när jag får chansen, för de är både duktiga och trevliga.

Manus kan jag skriva, och småsaker filmar jag ibland själv. Men ska det bli film på riktigt, ja då är det bättre att vända sig till proffsen.

Här i lilla Karlsborg har vi dessbättre ett riktigt vasst gäng som kan ordna sådant. Inte så pjåkigt, va?