Välkommen


Låt oss kalla det reklam. Bara för enkelhets skull. Det är bekvämare än marknadskommunikation och för de flesta av oss  lättare att begripa. Det är därför våra ytterdörrar ser ut som de gör.


Oavsett om reklam består av bilder, text eller ljud, så har den en enda uppgift:

att göra ditt varumärke mer värdefullt. Om du sedan vill ta mer betalt för dina produkter eller sälja fler av dem, är upp till dig. Allt enligt lagen om tillgång och efterfrågan.


Mitt namn är Love Bing och jag hjälper företag och organisationer att göra reklam. Med reklam menar jag allt som bygger, vårdar och utvecklar varumärken.

Reklam kan vara ett pressmeddelande. Reklam kan vara en kommunikationsguide. Reklam kan vara en annonskampanj med tillhörande filmer eller ett nytt sätt att tilltala sina kunder.


Men oavsett vad det är, gäller det att reklamen är genomtänkt och genomförd. Och aldrig någonsin generisk.

Kunder och caseKunder_och_case.html
Om reklamOm_reklam.html
KontaktKontakt.html
Välkommen
Reklamframgångar och nyssheter just nu

februari 2010
Som ni kanske ser är det ett tag sedan jag skrev något här. Det finns ett enkelt skäl till det: Jag är sedan ett år tillbaka anställd på den i alla avseenden utmärkta reklambyrån Granath EuroRSCG. 

På Granath gör jag precis samma saker som jag gjorde som egenföretagare, fast med arbetskamrater. Vi gör bland annat reklam för läkemedel, bilar och fläskkotletter.

För dig som funderar på att anlita mig, har min nya (nåja...) arbetssituation vissa avsevärda fördelar. Mina begåvade kollegor besitter kunskaper om färg och form, webbstrategi och mycket annat som nu också kan komma dig till nytta. Dessutom blir det ordning och reda, tack vare härliga saker som briefmallar, tydliga rutiner för estimat och fakturering och sån’t där. Kanske inte så spännande, men rasande praktiskt.

Du som vill komma i kontakt kan fortfarande använda kontaktuppgifterna här på lovebing.se. Vill du läsa mer om Granath, gå in på www.granathreklam.se.

december 2008
Kung Bore har dragit på sig regnstället och julen närmar sig med stormsteg. Men jag hoppar både regn och jul. Istället låter jag solen skina på kunderna mina och går direkt på mellandagsrean. Kom med ett uppdrag, en inbjudan till julfest eller helt enkelt en vänlig förfrågan, så fixar jag julklappsrimmen utan extra kostnad. Såvida du inte ger bort cigarrsnoppare eller golfutrustning, då får du klara dig själv.

Julrimsakuten når du på info@lovebing.se. Glöm inte att skriva vad du ger bort och till vem.

Och max två rim per skaft, gott folk! Jag har ett jobb att sköta också.

oktober 2008
Rackarns vad september månad var kort i år. Den hann inte mer än börja så var den slut. Oktober handlar i skrivande stund mycket om sådant jag kallar reklam och andra kallar PR. Det är mina vänner i bingobranschen som behöver ett handtag med det.

september 2008
Full fart och mycket att göra. Och det är jag förstås glad för. Mycket Stockholm och en och annan kund som nog vill vara anonym. Byråerna vill gärna det när de ber om hjälp.

augusti 2008
En lång semester lider mot sitt slut. Förmodligen är det på tiden. I stort sett har jag varit ledig, men något har ändå blivit gjort. Bland annat lanserade Stillfront sitt första Fan Immersion Game, som är kopplat till storfilmen Wanted. Inför den lanseringen ville de gärna ha hjälp med ett pressmeddelande. 

Det var svårt att ta sig upp ur solstolen. Men sen blev det bra.

juni 2008
Jag kallar det reklam, men ibland är det PR. Senaste numret av Relation hade ett stort, stiligt uppslag med Respektkonsulterna. Snitsigt värre.

Världens bästa golfspel finns online. Tillsammans med SASMasters genomför de tidernas första officiella digitala masterstävling. Själv golfar jag inte, men jag hjälper till med koncept, film och annonser. 

Andra nya kunder är RXL (som gör virala widgets) och fotograf Angelica Klang. Mer om det kommer snart. Klart slut.

maj 2008
Att hjälpa framgångsrika företag är roligt. Att hjälpa företag att bli framgångsrika är ännu roligare. Just nu har jag jätteroligt.

Bing och Lagerqvist Respektkonsulter, som jag hjälpt med allt från logotyp och namn till affischer och pressmeddelanden, får ett helt uppslag i kommande nummer av tidningen Relation.

Kul tycker jag och lyfter på kepsen för två kvinnor som förtjänar det.

Inom kort lanseras också ahaBingo, där jag haft ett finger med i spelet. Så det går framåt för mina kunder. Jag tar åt mig så mycket ära jag bara kan.

Annars är det bara någon annan som gör det.


våren 2008
Ibland är PR bra reklam. Just idag, den 14:e maj, publiceras en debattartikel i UNT. Avsändare är Bing & Lagerqvist Respektkonsulter och de skrev den naturligtvis helt på egen hand.

Alldeles nyss lanserades också ahaBingo. Bannerkampanjen lär vara den mest klickade någonsin på Aftonbladet.se och tillströmningen av medlemmar är makalös.

Kocken Anders Henriksson har precis dragit igång sin nya business. Han lagar maten hemma hos dig, så att du slipper släpa gästerna på gasthaus. Jag har varit med och jobbat med affärsidé, affärs- och marknadsstrategi. Mer om detta syns snart på en hemsida nära dig.
http://www.granathreklam.sehttp://livepage.apple.com/http://www.ahabingo.seshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2