Om mig & kontakt

Det började med en cateringfirma i nittiotalets Göteborg, fyra arbetslösa ungdomar som bestämde sig för att ta ödet i egna händer. Smörgåskommandot blev mitt första reklamiga lärospån.

Foto: Annika Javestad
Namnet var förstås min idé, liksom uniformerna och logotypen och… ja, det hela blev ganska konceptuellt. Min dåvarande flickväns far, som själv var i reklambranschen, sa till mig att bli copywriter. Det blev jag också, även om det dröjde lite.

I reklamsvängen har jag rattat kunder och konton sedan 2001. Ofta har jag arbetat på små byråer, någon gång på större. I perioder har jag frilansat. Och kunderna har varit många.

Bland de mer namnkunniga kunderna finns Göteborgsvarvet, Pantamera, Astra Zeneca, Länsförsäkringar och Subway. Men storleken spelar faktiskt ganska liten roll i det här sammanhanget. Roligast är att arbeta med de modiga kunderna, de som faktiskt vill något och står för något.

Vad behöver du hjälp med?

Jag gör nästan allt sådant som reklambyråer gör. Och det jag inte gör själv känner jag duktiga människor som behärskar. Så jag kan hjälpa dig med det mesta som har med kommunikation att skaffa.

Det låter kanske konstigt, men vad ditt företag är verksamt i för bransch spelar faktiskt inte så stor roll. Att göra bra kommunikation är nämligen ett samarbete mellan uppdragsgivare och kommunikationskonsult.

Det är därför jag genom åren har kunnat arbeta med så vitt skilda saker som immunologiska läkemedel, investment banking, idrottsevenemang, återvinning och bilar. Min expertis handlar om kommunikation, varumärken och reklamhantverk. Behöver jag expertkunskap inom ditt fält… ja, då kan jag ju alltid fråga dig.

Min verksamhet utgår från Karlsborg, denna Vätterns pärla, men mina uppdragsgivare finns i hela landet.

Du når mig enklast på e-post, info@lovebing.se. Vill du hellre ringa når du mig på 0761 425691.